Professionals in NAH Scholing

  • Voor juiste begeleiding bij NAH
  • Uitgebreid cursusaanbod op maat
  • Voor professionals
  • Betrokken docenten
  • Jarenlange ervaring
Naar Professionals in NAH

Professionals in NAH

Professionals in NAH

De kracht van Professionals in NAH

Professionals in NAH biedt begeleiding aan mensen met NAH en hun naasten. Om de juiste begeleiding te geven ligt ons hart bij deskundigheid en maatwerk.
We werken constant aan verbetering van onze deskundigheid en ondersteuning, door middel van kennisuitwisseling en door echt goed te luisteren: uw wens is ons uitgangspunt.

Onze mensen zijn professionals. We garanderen uitstekende begeleiding, omdat alle begeleiders hoogopgeleid zijn en regelmatig scholing krijgen. Zij hebben veel ervaring in het begeleiden bij Niet Aangeboren Hersenletsel. Onze professionals zijn gedreven om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot hersenletsel.
Als organisatie verzorgen wij informatieve bijeenkomsten voor alle medewerkers, waarbij externe deskundigen lezingen en scholing geven over actuele ontwikkelingen.

Samen kennis verrijken

Om passende begeleiding  te bieden, verruimen wij doorlopend onze kennis over hersenletsel. Meerdere keren per jaar delen wij onderling onze kennis en ervaringen. Onze breed onderlegde begeleiders werken dus niet alleen vanuit hun eigen ervaring, maar vanuit die van het hele team. Voor een deskundig werken wij daarnaast samen met revalidatiecentra en diverse organisaties op het gebied van hersenletsel.

Contactgegevens

Professionals in NAH
Postbus 23
7240 AA Lochem
Telefoon: 0573-442646
Fax: 0573-442582
www.nah.nl

CRKBO-gecertificeerd

Onze actieve houding in het waarborgen van kwaliteit heeft ervoor gezorgd dat de certificering Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs is toegekend. Daarnaast voldoen we aan een belangrijke voorwaarde om BTW-vrijgesteld beroepsonderwijs te kunnen blijven verzorgen. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs van cursussen.

Blijf op de hoogte

Volg Professionals in NAH op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Niet Aangeboren Hersenletsel.

Volg ons op Facebook

NAH Scholing

Professionals in NAH biedt, naast NAH Begeleiding en NAH Behandeling, namens NAH Scholing diverse cursussen die gevolgd kunnen worden om kennis rondom NAH te verruimen. Klik hier om naar de officiƫle website van Professionals in NAH te gaan.

Bel voor meer informatie 0573-442646 of stuur een e-mail